Bekijk nu het tijdschema om te zien hoe laat en op welke plekken in Muziekgebouw Eindhoven jouw favoriete singer-songwriters spelen.

We openen in de DLL Grote Zaal met de Ad van Meurs Tribute, waar we geestelijk vader van Naked Song eren. Verder kun je tussen 16.00 en 00.00 uur rondstruinen tussen de verschillende podia of rustig zitten voor een lekker hapje. Tegen het einde van de avond is het genieten geblazen van de bijzondere samenwerking vanĀ  Lisa Hannigan en The Colorist Orchestra, waarna we afsluiten bij Sheesham and Lotus & Son in de 2e foyer.

Naast de reguliere optredens kun je tussendoor genieten van 2 Meter Sessies door Jan Douwe Kroeske met Chelou, Christof van der Ven, Tom McRae en Pitou en staat er in Meneer Frits warempel een levende Jukebox. Verder is er genoeg keus in eetmogelijkheden en lekkere speciaalbiertjes.

Lees om alvast in de stemming te komen het interview van the Daily Indie met de programmeurs van Naked Song. Ze vertellen wat Naked Song dit jaar zo bijzonder maakt. Ga ook meteen na wat de redactie van The Daily Indie zelf tipt in dit artikel. Veel voorpret gewenst en tot zaterdag de 14de!