Info - Naked Song Info - Naked Song

Info

OVER NAKED SONG

Persoonlijke verhalen van liedjesschrijvers die je ontroeren, opbeuren, tot nadenken stemmen of op een andere manier weten te raken. Oog in oog, een-op-een met de artiest, van heel dichtbij kruipen ze onder je huid.

Dat is Naked Song, het singer-songwriterprogramma van het Muziekgebouw dat gedurende het hele jaar door de hele stad loopt, waarbij je je favoriete artiesten op een vertrouwd podium kunt zien, of juist nieuwe muziek kunt ontdekken op een verrassende plek. Denk aan een ambachtelijke singer-songwriter in een knus café of intiem kapelletje, een opkomende act in pakweg het Muziekgebouw, of een rootsy artiest in een sfeervolle stadstuin.

Gebracht volgens het ‘less is more’-principe, en dan weer uitbundig en meeslepend. De ene keer wordt er een speciale avond rondom een bepaald thema samengesteld met zorgvuldig geselecteerde muzikanten, de andere keer groeit een reeks artiesten uit tot een mooi affiche voor een festival. Welke vorm dan ook, in de basis blijven de liedjes centraal staan.

Contact

Voor algemene vragen kun je bellen met Muziekgebouw Eindhoven. Tel: 040-265 5600. Persaanvragen kunnen gestuurd worden naar marketing@muziekgebouweindhoven.nl
Volg ons ook op FacebookInstagram

Locaties

Muziekgebouw Eindhoven, Heuvel 140, 5611 DK Eindhoven
Paterskerk (DOMUSDELA), Kanaalstraat 4, 5611 CT Eindhoven
De Kapel, Kanaalstraat 4, 5611 CT Eindhoven
Café ’t Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven