Naked Song Walk Along met Fink - Naked Song Naked Song Walk Along met Fink - Naked Song
Laden Evenementen
 

Naked Song Walk Along met Fink

10 december 2021 | 14:00 | Muziekgebouw Eindhoven, Dynamo, K-19

Niemand minder dan Fink is de headliner van het Naked Song Walk Along festival op vrijdag 10 december 2021. Wat een heerlijk vooruitzicht in deze niet altijd even gemakkelijke tijden.

We gaan ervan uit dat er ook in december 2021 wat maatregelen van kracht zijn. Om jullie allemaal te kunnen ontvangen wordt het festival opgesplitst in een middag- en een avonduitvoering en vinden er ook optredens plaats vinden in Dynamo en K-19 (te vinden in Lab-1 aan de Keizersgracht 19). Mooie en nabijgelegen speelplekken waar je vanuit het Muziekgebouw naartoe kunt lopen. Stiekem vinden we het best wel leuk dat we daarmee ons mooie festival nu ook letterlijk de stad in kunnen brengen.

De genoemde hoofdacts spelen zowel in de middag als in de avond een set in het Muziekgebouw. Daarnaast treden beide dagdelen verdeeld over Muziekgebouw, Dynamo en K-19 nog eens vier acts op. Overdag zijn dat Iris Penning, Daniel Docherty, Alexandra Alden en Mooneye en ’s avonds Winnie Raeder, This Is The Kit, Benedict en Robin Kester. Bij aanschaf van een ticket kun je direct een dagdeel en route kiezen. Het is dus even goed opletten dat je de juiste keuze maakt, maar we doen het natuurlijk allemaal om de spreiding van de bezoekersstroom zo optimaal mogelijk te maken.


VERPLAATST

Natuurlijk ontkomen ook wij niet aan de aanhoudende coronamaatregelen, dus we hebben het festival van 12 december 2020 eerst moeten verplaatsen naar 15 mei 2021 en uiteindelijk naar vrijdag 10 december 2021. We zijn met bijna alle partijen rond over de nieuwe datum. Zodra alles definitief is, wordt dat uiteraard gecommuniceerd en start de voorverkoop weer.

TICKETVEILIGHEID

Mocht deze editie vanwege veranderende coronamaatregelen worden verplaatst / geannuleerd, komen we je zeker tegemoet! Lees alles over corona, concerten & tickets.

Datum:
10 december 2021
Aanvangstijd:
Aanvang: 14:00
Prijs:
€ 47,00 (incl. servicekosten)
Locatie:
Muziekgebouw Eindhoven, Dynamo, K-19