Teitur -GEANNULEERD- Naked Song Teitur -GEANNULEERD- Naked Song
Laden Evenementen
 
  • Dit evenement is voorbij.

Teitur -GEANNULEERD-

zaterdag 06 maart 2021 | 19:30 | De Kapel

Helaas, vanwege de aanhoudende coronacrisis is het concert van Teitur helaas geannuleerd. Kaartkopers zijn geïnformeerd.

Teitur stond op grote podia als support van bijvoorbeeld Radiohead, John Mayer, Rufus Wainwright en Aimee Mann. De singer-songwriter gaat al even mee maar breekt maar niet door bij het grote publiek. En dat is maar goed ook. Teitur is zichzelf kunnen blijven en maakt zijn eigen prachtige liedjes.

Dat we zijn songs maar wat mooi vinden blijkt uit het feit dat dit de vierde keer wordt dat we hem in Eindhoven mogen ontvangen. Vorig jaar bracht Teitur zijn laatste cd uit, I Want To Be Kind, en tourde sinds lange tijd weer in Nederland… tot corona kwam. In maart 2021 komt Teitur opnieuw naar ons landje. Dit keer kan corona hem niet tegenhouden, in het uiterste geval streamt ie louter live!

Teitur bracht zijn jeugd door op de relatief geïsoleerde Faeröer, waar hij op zijn dertiende in een bandje begon te spelen. Hij schreef daarvoor Engelstalige teksten. Op zijn zeventiende vertrok hij met zijn familie naar Denemarken. Daar legde hij zich volledig toe op muziek en teksten schrijven. Na een korte periode in Rome te hebben doorgebracht, vestigde hij zich in 2002 in Londen.


Datum:
zaterdag 06 maart 2021
Aanvangstijd:
Aanvang: 19:30
Prijs:
€17
Locatie:
De Kapel