Naked Song presents Christof van der Ven - Naked Song Naked Song presents Christof van der Ven - Naked Song
Laden Evenementen
 
  • Dit evenement is voorbij.

Naked Song presents Christof van der Ven

donderdag 16 september 2021 | 19:00 uur + 21:15 uur | de Kapel

Christof van der Ven, als vroege twintiger verliet hij het Noord-Brabantse plaatsje Handel en toog naar Ierland om muzikant te worden. Begonnen in de pubs van Galway toerde hij niet veel later met The Staves, The Boxer Rebellion en Bear’s Den. Inmiddels maakt van der Ven een bewonderenswaardige spagaat tussen de wereld-tours met Bear’s Den en het uitbrengen en live spelen van zijn eigen werk.

Na de release van zijn uitstekend ontvangen debuutalbum ‘Empty Handed’ in april 2018 verzorgde Van der Ven support shows in Nederland bij onder andere Joan As Police Woman, Nick Mulvey en Lisa Hannigan en deed hij een headline clubtour met band door Nederland.

De EP ‘Beneath The Ordinairy Load’ verscheen in de eerste helft van 2019, gevolgd door een tweede volwaardig album in september van dat jaar. ‘You Were The Place’ is opgenomen, geproduceerd en gemixt door Marcus Hamblett (Villagers, James Holden & The Animal Spirits, Bear’s Den) en met muzikale bijdragen van een aantal goede vrienden van Van der Ven: Tommy Heap (Matthew & The Atlas), Jools Owen (Bear’s Den), Tommy Sheen, Emma Gatrill (Matthew & The Atlas, This Is The Kit, Rozi Plain) en Andrew Stuart-Buttle (Lucy Rose, Rolo Tomassi). Een aantal van hen speelt ook bij Van der Ven in de band, met hen toerde hij kort na de release van ‘You Were The Place’ door Europa.

VERPLAATST
Vanwege de aanhoudende maatregelen rond het coronavirus is dit concert meerdere malen verplaatst. De nieuwe datum is nu donderdag 16 september 2021.
In verband met het landelijke beleid en regelgeving rond corona hebben artiest en betrokkenen besloten deze avond twee concerten te geven in plaats van één om 20.15 uur. De twee concerten vinden plaats om 19.00 uur en om 21.00 uur. Alle tickethouders hebben persoonlijk bericht & info ontvangen.

 

Datum:
donderdag 16 september 2021
Aanvangstijd:
Aanvang: 19:00 uur + 21:15 uur
Prijs:
prijs: €12.50 incl, servicekosten
Locatie:
de Kapel