Naked Song presents Luka Bloom - Naked Song Naked Song presents Luka Bloom - Naked Song
Laden Evenementen
 
  • Dit evenement is voorbij.

Naked Song presents Luka Bloom

Donderdag 25 november 2021 | 20:15 uur | Muziekgebouw Eindhoven

Op 1 februari 1990 bracht Luka Bloom zijn album ‘Riverside’ uit. Voor hem het album waarmee alles begon. Deze 30ste verjaardag van dit album kan hij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Luka nodigt zijn publiek dan ook graag uit om dit jubileum samen met hem te vieren. Verwacht een avond vol fijne anekdotes, extra aandacht voor de nummers op Riverside en het beste uit zijn volledige oeuvre. Classic Luka Bloom!

Luka Bloom is de belichaming van folk. De Ierse singer-songwriter is al actief sinds 1969, waarvan de eerste jaren onder zijn eigen naam Barry Moore. Hij heeft de unieke gave het dagelijks leven te vertalen naar de meest verleidelijke, pittige teksten en melodieën. Met zijn hoog technisch niveau creëert hij een geheel eigen sound in zijn gitaarspel.

Bloom zou in eerste instantie 18 april 2020 in onze Kleine Zaal staan. Die show is toen verplaatst naar vrijdag 4 december en nu dus naar donderdag 25 november 2021. Alle tickethouders hebben persoonlijk bericht ontvangen met praktische info.

Datum:
Donderdag 25 november 2021
Aanvangstijd:
Aanvang: 20:15 uur
Prijs:
prijs: € 27,50 incl. servicekosten
Locatie:
Muziekgebouw Eindhoven